Digitalni USB mikroskop s 1600x povečavo MaxZoom
€49.90    €34.90!
Prihranite -30%

Že 2490 zadovoljnih kupcev
Samo še 8 izdelkov na zalogi


Varen nakup

Vaše zadovoljstvo na prvem mestu

Hitra dostava

Preverjena kakovost
Kvaliteten digitalni USB mikroskop HD 1600X za priklop na računalnik. Mikroskop je primeren za različne raziskave materialov doma in v industriji. Odkrijte skrivnosti malega sveta!

Brezplačna dostava za naročila nad 50€!
ENOSTAVEN IN PRIROČEN
Ste si kdaj želeli pokukati skozi mikroskop, pa ste našli le drage in velike mikroskope, ki jih nikamor ne morete pospraviti? Ponujamo vam žepni digitalni mikroskop, ki se preprosto priključi v računalnik s pomočjo vmesnika USB in je že pripravljen za uporabo. Ker je tako majhen, ga boste lahko pospravili v katerikoli predal ali pa ga enostavno prenašali s sabo.
VELIKO FUNKCIONALNOSTI!
Mikroskop ima veliko različnih možnosti za nastavljanje slike, s katerimi boste lahko natančno opazili vsako malenkosti drobnega sveta. S svojo 1600-kratno povečavo in možnostjo izostritve boste opazili še tako mikroskopske podrobnosti objektov. Mikroskop ima tudi nastavitve za spremembo kota in višine, s čimer poskrbi, da boste lahko objekt preučevali iz več zornih kotov. Naj vam nobena malenkost ne pobegne!
POSEBNA OSVETLITEV
Ker je za dobro sliko pomembna tudi dobra svetloba, ima mikroskop že sam po sebi vgrajenih 8 močnih LED luči. S katerimi boste lahko odlično videli, ne glede na svetlobo v sobi. Prav tako pa lahko jakost luči spreminjate in s tem vidite, kako se mikroskopski svet spreminja čez dan!
Enostavna odločitev!
  • Povečava: 1600x
  • Nedrseča podlaga
  • 8 vgrajenih LED luči
  • Priklop preko vmesnika USB
  • Mehanizem za nastavitev kota in višine
  • Kolesce za nastavitev fokusa
  • Priklop preko vmesnika USB
Dostava naročila v rekordnem času: 1-3 dni!

Enostavna odločitev!