Televizijski sprejemniki 6 izdelkov.

 • 167,00 €
  Kupite zdaj in prihranite

  Vivax LED TV sprejemnik vas bo navdušil s svojim 32" (82cm) zaslonom in s svojo HD Ready kristalno sliko. Za povezljivost vam ni potrebno skrbeti, saj bodo za to poskrbeli številni priključki. Sliši na imena sodoben, eleganten in kakovosten.

 • 252,40 €
  Kupite zdaj in prihranite

  Vivax LED TV sprejemnik vas bo navdušil s svojim 39" (99cm) zaslonom in s svojo kristalno sliko. Za povezljivost vam ni potrebno skrbeti, saj bodo za to poskrbeli številni priključki. Sliši na imena sodoben, eleganten in kakovosten. Poskrbite za vaše vizualne užitke!

 • 274,00 €
  Kupite zdaj in prihranite

  Vivax LED TV sprejemnik vas bo navdušil s svojim 40" (100cm) zaslonom in s svojo FullHD kristalno sliko. Za povezljivost vam ni potrebno skrbeti, saj bodo za to poskrbeli številni priključki. Sliši na imena sodoben, eleganten in kakovosten. Poskrbite za vaše vizualne užitke!

 • 379,90 €
  Kupite zdaj in prihranite

  Vivax LED TV sprejemnik vas bo navdušil s svojim 43" (109cm) zaslonom in s svojo uHD kristalno sliko. Za povezljivost vam ni potrebno skrbeti, saj bodo za to poskrbeli številni priključki. Sliši na imena sodoben, eleganten in kakovosten. Poskrbite za vaše vizualne užitke! Pamet? Vgrajena z Android OS!

 • 392,00 €
  Kupite zdaj in prihranite

  Vivax LED TV sprejemnik vas bo navdušil s svojim 49" (124cm) zaslonom in s svojo FullHD kristalno sliko. Za povezljivost vam ni potrebno skrbeti, saj bodo za to poskrbeli številni priključki. Sliši na imena sodoben, eleganten in kakovosten. Poskrbite za vaše vizualne užitke! Pamet? Vgrajena z Android OS!

 • 559,00 €
  Kupite zdaj in prihranite

  Vivax LED TV sprejemnik vas bo navdušil s svojim 55" (140cm) zaslonom in s svojo FullHD kristalno sliko. Za povezljivost vam ni potrebno skrbeti, saj bodo za to poskrbeli številni priključki. Sliši na imena sodoben, eleganten in kakovosten. Poskrbite za vaše vizualne užitke! Pamet? Vgrajena z Android OS!

Prikazujem 1 - 6 od 6 izdelkov
TOP